Bettina Vrielink

Coach en hypnotherapeut

Bewust vrij!

Bewust Vrij!

Traumatherapie

Ons brein bestaat uit een bewust en onderbewust brein. Het bewuste brein is verantwoordelijk voor logisch denken. Het onderbewuste brein is verantwoordelijk veel heel veel aspecten in je leven die geen bewuste sturing mee vereisen.

Een van de manieren waarop je onderbewustzijn nieuwe regels of overtuigingen creëert, is door trauma. Er gebeurt iets en in een zeer emotionele toestand creëert je onderbewustzijn een overtuiging. Vaak veroorzaken deze overtuigingen angsten, zorgen of zelfs depressies. Binnen de traumatherapie zijn vele effectieve behandel methoden o.a. hypnose- en regressietherapie & ademhalingstherapie.

In mijn sessies maak ik gebruik van deze verschillende methoden. Tijdens een sessie maak je contact met het onderbewuste. Door hiermee contact te maken kun je op dit niveau, overtuigingen en blokkades verkennen. Het geeft je nieuwe inzichten in de problemen die nu spelen op een diepe laag in jezelf. Dit zorgt voor meer bewustwording. Klachten kunnen verdwijnen of sterk verminderen.

Het krijgen van deze diepe inzichten en bewustwording activeert het zelfhelend vermogen. Waardoor je beter in staat bent eigen keuze te maken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen.

 

The psychology of the mind concept
freedom girl

Waarom traumatherapie?

BINNENKORT MEER

Dare to live the life you've always wanted

Kennismaken?

Ik kom graag met je in contact!