Over mij

Bij het opschrijven van mijn verhaal word ik me weer extra bewust van mijn eigen reis. Nooit gedacht dat ik vanuit de reiswereld, waar ik 13 jaar werkzaam in ben geweest, via het bedrijfsleven uiteindelijk hier ben beland. En ik me nu coach, hypnotherapeut en regressie & reïncarnatietherapeut i.o. mag noemen.

Toch klopt het wel en is het logisch. Als klein meisje had ik al interesse in ‘de mens’. Wat dat precies inhield wist ik toen nog niet. En om heel eerlijk te zijn nu nog steeds niet 😉 De mens is uniek en bijzonder. Er is er maar één zoals jij en ik. Er is er maar één die de wereld ervaart zoals jij die ervaart. Lacht zoals jij lacht, verdriet voelt zoals alleen jij dat kan voelen. En ondanks dat er soms parallellen lijken te zijn waarin we elkaar herkennen in de ander hebben we allemaal een eigen verhaal.

We hebben allemaal dingen ervaren die richting hebben gegeven aan het leven wat we nu leven en bepalend zijn geweest voor wie we uiteindelijk zijn geworden. Oók ik heb dingen meegemaakt die bepalend zijn geweest voor wie ik nu ben. En net als jij ben ik ook nog steeds op reis. De inzichten en groei die ik in de laatste jaren heb mogen ervaren en de vrijheid die ik daarmee in mezelf heb gevonden, zijn een aanmoediging om anderen te helpen op hun pad van heling en zelfrealisatie. Zie mij maar als een schakel in een groter geheel.

Een korte terugblik

10 jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. Het werken voor een baas voelde niet meer juist voor mij. In het verleden was ik al eens ondernemer geweest. Een nare ervaring zorgde ervoor dat ik weer koos om  voor een werkgever te werken. Na een paar jaar besloot ik toch weer om voor mezelf te beginnen. Met als enige voorwaarde dat ik alleen maar zou doen wat IK écht leuk vind. De start van mijn persoonlijke reis.

In 2012 startte ik met SMARTOrganized. Een training- en coachingsbureau gericht op de zakelijke markt. In de jaren daarna groeide niet alleen het bedrijf. Zelf groeide ik ook als persoon, trainer en coach dankzij de klanten die op mijn pad kwamen. Ik mocht een schakel zijn in hun (ontwikkel) proces. Zij waren, zonder dat ze het wisten, spiegels in mijn eigen ontwikkeling en een aanmoediging om de volgende stap te nemen om mijn eigen kennis aan te vullen.

In 2017 startte ik met de opleiding tot transformatie coach gevolgd door verschillende andere opleiden waaronder Hypnose- & Hypnotherapeut, Breathwork & Traumarelease en Sjamaan Practitioner. De verschillende krachtige helingsmethoden pas ik toe tijdens teamsessie maar vooral tijdens coaching en therapiesessies om anderen te helpen weer in verbinding te komen met zichzelf op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel / energetisch en spiritueel. En zo een diepgaand helingsproces in gang te zetten.

Ik ontdekte dat er zoveel meer is dan we met het blote oog kunnen zien. Daarom ben ik in januari gestart ben met de 3 jarige verdiepende opleiding tot Mastertherapeut Holografische Reïncarnatie & Regressietherapie.  Een opleiding op het gebied van traumaverwerking en spiritualiteit.  

In de afgelopen jaren heb ik veel mogen leren over mezelf. Met mijn opgedane kennis en een ‘schat’ aan eigen ervaringen help ik je graag om weer in contact te komen met je essentie, met wie je werkelijk bent.

Wil je meer weten en kennis maken ben ik bereikbaar via mail. Je kunt me ook volgen en contacten via instagram bettina.vrielink

Lieve groet,
Bettina Vrielink

Studies en leerwegen

  • SRN; Mastertherapeut Holografische Reïncarnatie & Regressietherapie (io) 
  • Inner-Journey; BRTT® Body Remembers Trauma Therapy 
  • Inner-Journey; TRB® Trauma Release & Breathwork 
  • OMNI; Hypnose Opleiding tot Hypnotherapeut
  • Transformatief Coach; Bridgeman Zelfrealisatie Methode
  • Definest; Sjamaan Practitioner
  • Insights Discovery Practitioner/Coach
  • Deeper Discovery Practitioner/Coach
  • Joe Dispenza; 3 days Progressive, Amsterdam
  • GrensInZicht; Opleiding begeleider/coach tafelopstellingen